Freds sömn..På sista tiden, typ senaste månaden, så har Fred börjat äta på nätterna igen. Nästan alltid på pricken kl 03.00. Fattar inte vad detta berodde på för hungrig var han egentligen inte då vi bara gav honom 150ml mot det vanliga 240ml, o han slukade det o somnade sedan om.
Så egentligen så var det vara en dum vana han lagt till med. Vi började fundera på om man kunde ändra nått på hans ät- och sovrutiner under dagen som kunde göra så han skulle sova bättre på nätterna. Så vi började med att dra ned vilan på dagen från 3x1-1,5h till 2x30-45min istället. Till en början verkade det inte spela någon roll, men nu har han tre dagar i rad sovit mkt bättre. I förrgår sov han non-stop till 08.30 och idag sov han till 07.30. Att tilläggas då är att han somnar för natten runt 20, så det betyder alltså närmre 12h!! Så som det ser ut så verkar ju detta system funka -peppar-peppar- !!
Skulle vara så himla skönt om detta fortsätter för som det såg ut där ett tag så åt han var tredje timma igen, precis som en nyfödd, o så ska det ju inte riktigt vara när han är 9 månader. Sen kan det ju bero på att han är så himla mkt mer aktiv nu om dagarna, han gör ju av med rätt mkt energi så som han styr =) Ingen är mer glad än jag om det fortsätter heller då jag börjar bli väldigt trött nu och har haft vääldigt mkt sammandragningar på sistonde, inte bra, men så länge dem inte gör ont så är det ingen fara, men det är ju grymt obehagligt.Nathalie har också börjat äta på natten runt 3 tiden :DTycker det är rätt bekvämt för hon sover nu till 7 på morgonen och inte 5 som det var annars!

2011-04-14 // 11:24:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback