Sprillans nya kläder..


Alltid kul o åka och hämta upp kassarna mamma kommer hem med från Ullared. Så spännande, precis som att man får presenter nästan fast att man ändå betalar för dem, haha.
Sockerbiten fick så söta kläder, byxor, långärmade bodys, kortärmade bodys, bäddset m.m m.m. Två plagg jag bara måste visa är ju dels den underbara "jumpsuiten" med känguruficka, är den inte fin?? Och den lilla klänningen med inbyggd trosa, hihi. Så himla sött allt är, är så annorlunda med flickkläder tycker jag, allt är så sött snarare än tufft som kläderna jag köper till Freddie.
Mamma passade även på att köpa en snutte till Sockerbiten, precis en likadan som Fred fick av henne förra året fast han har en blå =)
Vi skickade även med mamma beställning på kläder till Fred såklart, och han fick diverse behövliga plagg, tex en bad-dräkt (?) med UVskydd 50 på, skitbra! Star wars badbrallor i size mini och fotbolls-settet i Sverigefärger med nummer på ryggen var också fräna plagg som vi ska pryda vår skatt med i sommar, hehe =)


En sådan snutte hade Nathalie också dem första månaderna! Hon hade en rosa och en beige som skulle vara med hela tiden, dem är typ med på alla bilder jag har på henne i början hehe.

2011-04-30 // 14:40:26

vad söta saker som julatfon typ. det är som när man beställer från internet och man får paketen känns som man får saker fast man redanhar betalat egentligen

2011-05-03 // 10:55:53

ååhhh vad söt dressen var med elefanterna!!! helt såld! tror du den finns kvar? hahah måste ha!

2011-05-06 // 12:01:40

Very resourceful, thank you dave

2012-02-03 // 12:38:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback