Topp 3 onödiga bebis-inköp..

Fick ta mig en riktig funderare när det kom till dessa 3. Men här kommer dem iaf =)

Topp 3 onödiga bebis-inköp:

1- Bärsjal/Sele
 
Vi köpte en bärsjal för att vi tyckte att det skulle vara smidigt när man inte ville ha med sig vagnen. Men det visade sig att det blev mer bökigt än smidigt att använda den. Man blev svettig, Fred blev svettig, jag fick ont i ryggen. Ja ni hör ju! Detta kanske är skitbra o funkar för vissa men för oss gjorde de inte det. Dessutom så var sjalen vi köpte inte vidare elastiskt utan mer stum i tyget så det blev liksom så hårt och det gillade inte Fred alls utan skrek rakt ut efter ett tag, så det går bort!

2- Babywatch
Ja, det är klart att vi måste ha en babywatch! Men icke sa Nicke. Den har knappt kommit till användning, endast ett fåtal ggr. Och om man är en sån neurotisk mamma som jag är som ändå springer o kollar till mitt barn om han sover eller är vaken hela tiden så är den lite överflödig faktiskt. Vem vet, det kanske kommer bättre till användning om nått halvår ;)


3- Diverse nappflaskor                                                                                                                                                 
I jakten på den perfekta nappflaskan så köpte vi på oss fler o fler o fler flaskor, nu står det flaskor tillk förbannelse i skåpet (12st) som vi inte ens använder. Men det är ju faktiskt inte så lätt o veta vilken som skulle passa våran bebis bäst eller oss med för den delen. Nu är vi lite klokare på den biten och vet att den enda som funkar här hemma är MAMs First Bottle =)


Här är den berömda flaskan, matpaus i bilen =)



» Emma

Couldn't agree more!

2011-04-04 // 19:56:37

Fan va jag håller med dig bruden!

2011-04-06 // 13:47:39

Håller fullkomligt med dig när det kommer till bärsjalen! köpte en och använde den 3 gånger men fick då en gallskrikande dotter som inte alls tyckte om den! så den skickades ut på tradera fort därefter!



Babyalarm använde vi inte i början när vi både i en enplanslägenhet men nu när vi bor på 2 plans så är den guld värd! Sitter nu exempelvis och lyssnar på min stackars dotter som har fått förkylningshosta :(



Mam´s first bottle har vi kört med här hemma! första flaskan vi testade på tösen och hon tog den direkt! Tror vi har ca 8 flaskor i skåpet :D

2011-04-07 // 21:04:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback