Första tårtan och första födelsedagen..Freds  första födelsedag firades med pompa och ståt hemma hos mina föräldrar med massa kakor och paket och självklart den alldeles första tårtbiten nånsin! Och det gick hem som ni ser ;) Till en början undrade han va fasiken det va vi räckte honom men när han väl fick in en bit i munnen så fanns det inge stopp. Han körde tillslut med båda händerna växelvis rakt in i munnen, hihi. Tårtan som var specialgjord av mormor bestod av sockerkaksbotten, mangopuré, grädde och jordgubbar.. mumma för en ettåring med andra ord! Helt sjukt att han redan är ett år! Vad hände liksom? Ett år känns ju som sjuukt lång tid, men det har gått så himla fort! snart får man inte bära och gosas längre för då är man utbytt mot en liten snärta som är 25år yngre, hehe. Jag hoppas dock att vi kommer ha en sån där riktigt jobbig mamma-son relation när han blir äldre, som pussas och kramas o gör flickvännerna avundsjuka på svärmor, mohahahaha ;)
Nerå, men finns nog inget bättre i hela världen än att få barn, så som man älskar sitt barn älskar man fan inget annat, helt sjukt mkt alltså! Min lilla skitunge, Freddie, älskar dig mest av allt <3


Han ser ut att tycka om tårta lika mycket som Nathalie haha.

Ja usch tiden går alldeles för fort när dem är små, känns lite skönt att man fått en liten till så man kan fortsätta njuta av första bebisåret men sedan så de roliga utvecklingen hos ettåringen!

2011-08-02 // 08:53:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback