Freds favorit..


Freddies favorit leksak just nu är verkligen den här "kloss-lådan" (vad heter den egentligen?). Även om man inte som 10månaders bebis förstår helt och håller hur klossarna ska in i lådan så är det himla kul att försöka iaf. Andra saker kan man med försöka stoppa i, som nappen tex =) Sen är det himla roligt att bara stoppa i handen och känna efter på alla klossarna som ligger där inne. Sen bli ju mamma så glad o överraskad när man drar ut en kloss också ;)

Har funderat lite på om man ska införskaffa lite nya leksaker, men det är ju så himla dyrt! Känns ju som att det finns tusen andra saker som är viktigare o lägga pengarna på, tex kläder eftersom han växer i rasande fart. De flesta leksaker vi har hemma nu är sånna han har "ärvt" av morbror Kevin, dem funkar ju fortfarande såklart. Men det skulle ändå vara kul med liiite nytt.. Nån som vet nån bra sida eller butik med billiga leksaker?

Ne, om man ska gå o kolla till kaloppsen, magen kurrar med så håller verkligen tummarna för att den smakar!


Samma här, jag tycker tösen har jättemycket leksaker men inget verkar falla henne i smaken. Jag tycker också att när man kommer hem till andra så har dem mycket roligare leksaker än vad man har själv.

Men som du säger, leksaker är så dyrt!! www.lekmer.se är ganska billiga på leksaker.

Hon kommer i alla fall bli överlycklig på fredag då hon fyller år och kommer få en tredje teletubbiesdocka. Hon sitter jämt med dessa dockor och leker och matar dem med majskrokar :DGallerfilten är nu beställd!!

2011-05-17 // 17:41:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback