Igår när Fred kom hem från förskolan så va...

mms_img130277411 (MMS)

Igår när Fred kom hem från förskolan så var både strumpor o skor dyngsura. Inte så konstigt med vädret kanske, sen att han satt I vattenpölarna där hjälpte nog till lite ;) Vi hade inte hunnit köpt några stövlar innan så jag skickade iväg Olle o Fred efter maten för att shoppa ett par, kravet var svarta o med dragsko däruppe. Dessa kom de hem med, skitsnygga :) Nån som vet om tretorn är ett bra märke eller om dem kommer slitas o gå sönder fort? På tal om gå sönder också, Freds kax vindbyxor hade gått sönder i tryckknapparna längst ned efter 4dgrs användningen. Dem gick därför Olle också in med på kappahl o fick ut ett par nya, det va tur! Nu, 8e inskolningdagen, igår var han själv där i 3 timmar utan bekymmer, går bra det här :)



Tretorn e ett asa bra märke. Mycket poppis i hästsporten med, så det tål :D puss

2011-10-07 // 18:18:03
» Linda

Axel har likadana! Vi e jättenöjda med dom;)

O älskade du, ta inte åt dej av de där puckot som inte ens kan stå för vem de är! Herrugud, de va de dummaste ja hört!! Kul att du hade kul iallafall!! Pok

2011-10-08 // 07:30:07
» Tess

Tretorn är kanon!!! Har funnits i "alla tider" ;) o har alltid varit klassat som ett bra märke. Vi har lika stövlar till båda kidsen o de e kanon.

2011-11-03 // 09:20:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback