Buzzador! Jag har bliv...

mms_img-19589427 (MMS)

Buzzador! Jag har blivit utvald av Buzzador att marknadsföra Nestlés milda fullkornsvälling från 8mån. Freja kommer få prova denna välling o säga vad hon tycker :D Jag kommer även dela ut provpåsar till Frejas kompisar så de också har chansen att få prova och ge ett omdöme. Att vara en Buzzador innebär att man hjälper ett företag/märke/leverantör att marknadsföra sin vara genom olika sätt, en såkallad buzzning. Man får även själv prova på varan och får en liten present som tack för hjälpen. Prova du också! Läs allt om vad det innebär att vara en Buzzador på: Buzzador.se . Återkommer med utlåtande från Freja, med vänner, snart.


Hjälmen har åkt på.. Nu är det full fart p...

mms_img204166573 (MMS)

Hjälmen har åkt på.. Nu är det full fart på damen här hemma, ingenting går säkert, allt ska klättras upp emot. Därför kom Freds gamla hjälm fram. Behövde den inte särskilt med honom då han va så stabil när han började med samma bus, så där har verkligen Freja åldern till sin nackdel, att inte hennes lilla kropp egentligen är redo o så stadig än. Men det skiter väl hon i ;) Så himla sjukt hur fort det går! Känns som igår hon föddes så liten o hjälplös på nått sätt o nu 7månader senare då ska hon gå o få mamma o pappa sätta hjärtat i halsgropen, ungjäkeln ;)


Nån som är trött idag ;) ja man blir väl t...

mms_img919890058 (MMS)

Nån som är trött idag ;) ja man blir väl trött om man sover dåligt på natten o vaknar tidigt på morgonen, även när man är liten. Sen att åka bil o ha det varmt o gott o skumpa omkring till förskolan o till banken gör det nog inte bättre. I vanliga fall brukar hon vakna när jag klär av henne men nu var hon verkligen däckad, så hon får väl sitta en stund så får jag se om hon tänkt långsova, isf får jag bära upp henne till sin säng. Själv ska jag börja med frulle o sen kanske ta oss en tur nånstans efter även Freja fått grötfrulle :D


Hålla själv! Båda barnen har själva kunnat...

mms_img150132447 (MMS)

Hålla själv! Båda barnen har själva kunnat hålla i flaskan när de käkat, så vi har kört på det. Och Fred har fått flaska själv i sängen på kvällen sedan han va 8-9månader o nappen i andra handen som han sen stoppade in o somnade. Visst i början tappade han flaskan titt som tätt men då va vi inne o rättade till det. Numera kan han tom ställa ifrån sig flaskan när han är färdig, smidigt ;)


Hon är för farlig den här tjejen! Bara på ...

mms_img610715007 (MMS)

Hon är för farlig den här tjejen! Bara på några dagar har hon fattat hur man ska göra för att mamma ska sätta hjärtat i halsgropen. Allt, ALLT, ska det dras upp emot. Om det så är en väska på golvet eller mot gåstolen, spelar ingen roll. Nu är det med andra ord ögon i nacken igen för mig, vad jag än ska göra. Det är roligt när det händer nya grejer med barnen o de lär sig saker, men måste det gå så fort? Dessutom är ju jag "van" vid hur Fred utvecklades, vilket var lite senare. Freja verkar tro att hon ska gå innan hon är 8 mån! Jisses!


Lunch ute i det fria :D Tog båda barnen o ...

mms_img836768993 (MMS)

Lunch ute i det fria :D Tog båda barnen o begav mig på operation Smedby-backe-bestigning. Kanske inte låter så farligt men det är alltså en mördabacke med lite lutning lääänge! Kör dubbelvagn på det så lovar jag att det blir nått för benen att bita i ;) vi klarade det iaf o var efter 20 i mål, mor o far. Snickeri o arbete i huset nämligen, så då är det bäst att va ur vägen. Har hunnit med prommis med barndomsvännen med hundar o finfika hon bakat. Sen blev det lunch o vila för Freds del. Freja har sovit hela fm, inte så konstigt med tanke på natten, no comments. Ska ringa läkaren imorn så vi kan få salva för ögonen o titt i halsen, hon är så lessen o har ont på kvällen min lilla :(


Hela familjen i Lustiga husets trädgård :)...

mms_img-49004497 (MMS)

Hela familjen i Lustiga husets trädgård :) Vi har roat oss med att få fram stengången som var överväxt. Fasen vilken skillnad det blev! Sånna här dagar är jag sååå nöjd över att vi köpt detta hus! Andra dagar lite mindre när det är mkt att göra inomhus, men men thats life ;) Lustiga huset it shore is, snett o vindt o jäkligt, mkt extra jobb bara för att hela huset lutar hit o dit lite överallt ;)


Dags att sänka spjälsängen tror jag. Har i...

mms_img100880249 (MMS)

Dags att sänka spjälsängen tror jag. Har inte tänkt på.det eftersom Freja mest sovit hos oss på sista tiden eftersom hon haft så svårt att komma till ro. Som inatt behöver vi inte ens utvärdera, jäkla ögoninflammation! Iaf imorse medan jag klädde på mig stod hon såhär farliga ungen ;) Det borde jag iof förstått eftersom hon börjat dra sig upp mot möblemanget här hemma med ;) Hon är så mkt tidigare än Fred var i allt, hänger inte riktigt med i svängarna, hehe. Krypa kan hon med sedan ett tag, dock bara när hon själv bestämmer sig för att crawla går ju så mkt fortare, jäklar vilken fart hon får! När jag tänker eefter så sänkte vi nog Freds säng rätt tidigt, aja, operation sänkning ikväll iaf :D


Guud vilken skön dag! Varit ute mestadels ...

mms_img-17618517 (MMS)

Guud vilken skön dag! Varit ute mestadels av dagen igen, gilla gilla! Barnen har sovit i omgångar o Freja länge varje gång så jag o Fred har varit på baksidan o busat. Sen kom Olle hem från jobbet med glass, gilla gilla! Nu vankas det grillning under tiden målaren är här o fixar. Livet är skönt ibland ;)


Riktig skön dag igår! Var ute största dele...

mms_img199909419 (MMS)

Riktig skön dag igår! Var ute största delen, både för att bättra på fräknar o på picknick o bus i lekparken :D Dock märkdes det inatt att det inte va så smart att va ute med Freja, hon hade ingen rolig natt, kom aldrig till ro o var väldigt hostig o ledsen. Idag vaknade hon även med ögoninflammation :( Fred verkar klarat sig från det värsta, lite lite i ögonen bara. Hoppas att det går över fort. Vill ju att barnen ska vara helt friska så vi kan vara ute i det fina vädret om dagarna. Idag är det inomhuslek o mys. Ibland är det rätt skönt att bara vara vi också, iaf när Fred är på bra humör. Som nu går han mest omkring o skrattar åt sig själv, säger nått o sen värsta fejkskrattet efteråt, hehe, min lillskit!


Ångrar inte att vi skaffade uteplats!! Äve...

mms_img163053958 (MMS)

Ångrar inte att vi skaffade uteplats!! Även om den för tillfället ser ut som skit o tidigare ägarna sågat ned flera syrénträd så är det jäkligt gött att sitta i solen :D Kisen klagar inte heller kan jag lova, hon älskart, lika mkt soldyrkare som matte sin ;) Nu ska jag fortsätta njuta i solen innan Sockerbiten vaknar, är förtjänt av det efter att ha städat städat städat (som vanligt iof)


Moderiktig grabb ;) Att jag inte tänkt på ...

mms_img310187549 (MMS)

Moderiktig grabb ;) Att jag inte tänkt på det tidigare.. När humöret inte var alls på topp efter mellis o varken lera eller sång dög så fick han HMs vårkatalog. Den gick tydligen hem. Speciellt alla bilder med tjejer med solglajjer på. Dem leks ju friskt med här hemma så han blev överlycklig när han såg dem. Så himla kul ålder han är i nu alltså! Hittar på så mkt o fattar så mkt :D


Nog för att Fred va sen med att gå men det...

mms_img161145915 (MMS)

Nog för att Fred va sen med att gå men detta är väl lite väl va? ;) Tokunge! Såfort Freja är röjd ur vägen tar han gärna plats. Dock springer han ju inte omkring i den så syftet verkar mer vara att ha nått o sitta i när man läser. Ska nog införskaffa en saccosäck eller nån liten barnfotölj tror jag, måste ju vara lite bekvämare ;)


Sååå............. fin, så ljuvlig, så len,...

mms_img172128158 (MMS)

Sååå............. fin, så ljuvlig, så len, så söt, så oskyldig, så underbar, så gosig, så charmig, så vacker, så go, så fantastiskt, sååå älskad!! Freddie och Freja är mitt allt <3


Spegelväggen i hallen är populär :D Freja ...

mms_img122256054 (MMS)

Spegelväggen i hallen är populär :D Freja är jättekär i sin spegelbild o blir helt till sig o flinar upp o snackar med sig själv när hon ålar/kryper dit. Fred sitter mest o spelar apa och sjunger. Det har blivit vår nya grej. Jag går och sätter mig framför spegeln o då kommer han som ett skott o sätter sig i knät. Sen sitter vi där o sjunger sjunger sjunger och gör massa miner åt varann. Roligast är tiger-minen, rrraaaaawrr (vilken också gjort mig mer medveten om att den där zoomtandblekningen vore på sin plats snart, eller hur Eve? Hihi )


Sjukstuga.. Igen.. Känns som det alltid är...

mms_img-13645567 (MMS)

Sjukstuga.. Igen.. Känns som det alltid är nått. Men antar att det faktiskt är så när man har barn. För tillfället är det både Fred o Freja som har feber o Fred har en faslig hosta. Till råga på det så blir det tusen blöjor o byta på det, som ett brev på posten när snoret rinner på dem. Aja, tur det finns saker att roa sig med. Här med leran vi fick i julklapp men packade ner direkt i princip, går alltid hem när man får kladda ;) Annars påtar vi på som vanligt här hemma, renovering renovering does it ever end?! ;)


Välförtjänt fredagsmys! "Det blir alltid v...

mms_img-16298486 (MMS)

Välförtjänt fredagsmys! "Det blir alltid värre framåt natten". Det stämmer in på Freja, inte ett dugg nöjd på kvällarna, koliken kan väl inte komma tillbaka? Alltså helt ärligt, hur klarar ensamstående av det? När Olle jobbar em så är det inte kul på kvällarna när barnen inte är på humör o jag känner mig så grymt otillräcklig som mamma :-S Man försöker göra det bästa av situationen men känns alltid helt hemskt efteråt när allt lugnat ned sig, usch, ni som har barn vet nog vad jag menar. Sen har jag så dåligt självförtroende överhuvudtaget så minsta lilla överanalyseras o så dömmer jag ut mig själv, varför koncentrerar man sig bara på det dåliga?? Aja... Iaf, välförtjänt av lite vin, druvor, gubbar o choklad som Olle överraskade med när han kom hem nu <3


Morgonmys!! Åh, va utvilad jag känner mig ...

mms_img153786829 (MMS)

Morgonmys!! Åh, va utvilad jag känner mig idag. Freja somnade inte förren runt 22 igår vilket jag hoppades på skulle innebära längre även på morgonen, o ack så rätt jag hade ;) hon vaknade inte förren 05 för käk, annars 02-03. O sen somnade hon om bredvid mig o vaknade nu klockan 08. Vi ligger fortfarande i sängen o myser för storebror sover även han! Kunde det klaffat bättre ;) Idag är han ledig och vi ska försöka hitta på lite bus, tänkte ta en prommis med vagnen o kolla var närmsta lekplats ligger, bra o veta liksom ;)


Idag har vi knytit nya bekantskaper! Mkt m...

mms_img204515563 (MMS)

Idag har vi knytit nya bekantskaper! Mkt mkt trevligt! Blev en shoppingrunda tillsammans med Frida och hennes söta Vidar. Freja och Vidar var rätt intresserade av varandra när de åkte sida vid sida u vagnarna, men lite väl för nära tyckte Vidar när jag vid lunch höll fram Freja mot honom ;) Alltid svårt o veta om man kommer klicka med en ny person när man inte träffats irl. Men det va inga problem, vi pratade på friskt. Blir många playdates i framtiden, o förmodligen många plugg-dates för mig o Frida med i höst när vi börjar plugga igen på samma program. Annars idag har Freja varit mkt missnöjd med tillvaron. Hon gillar inte riktigt att bara titta på när mamma lagar mat med storebror i hasorna samtidigt. Ne, buren i famnen vill man bli. Och farfar duger inte alls. Usch vad ledsen o framförallt arg man kan va! Tur jag är en härdad tvåbarnsmamma, annars hade jag inte klarat o fixa middagen utan fått suttit o vaggat liten Freja ist. Men det är faktiskt farfar minst lika bra på tycker jag ;) Dagen som gått lite kort alltså.. Tack för trevlig playdate Frida och Vidar!


Härliga sol! Snälla säg att våren är påväg...

mms_img-41681864 (MMS)

Härliga sol! Snälla säg att våren är påväg nu! Igår på förmiddagen sprang jag o Freja över till vår soldyrkande granne Eve, mitt på dagen satt vi alltså bara i tröja o hade det skönt i solen. Freja hade sin one-piece från Turkiet på sig, perfekt! Hon njöt nog med :) Senare på dagen åkte jag o veckohandlade själv, då skönt att bara strosa lite i affären, bara låta tankarna vandra.. Sen blev det hem o kolla vad sambo o svärfar åstadkommit, jobbat hela dagen i huset. Det händer mkt när man är två! Sen på kvällen blev det såklart lite BB, som nästan enligt tradition numer tittas på med Eve, ett glas Cola o Pringles ;) Så himla nice o ha så nära till en vän, ca 30sek tar det att springa bort :D Händer mkt denna veckan, måndagen var vi o lekte med Linda o Axel, typ evigheter sen! Hon visade sin snygga lya o däri deras supersnygga bord o stolar, så nu blir vi härmapor på det ;) Dagen idag beger sig jag o Frejis till HC för att träffa våra nya.vänner Frida och Vidar, Vidar är ca 1mån äldre än Freja och jag o Frida kommer plugga ihop i höst, himla skönt o känna nån! Imorn blir det ännu mer mys, då åker jag o Freja till Jojjan o Ella på fm, mysigt o se lilla skruttan igen, och snygga milfen såklart ;) Ne, dags o fixa iordning sig kanske..


Hur lyckligt! Inte ofta man får tillfällen...

mms_img-17944834 (MMS)

Hur lyckligt! Inte ofta man får tillfällen som detta, en sovandes Freja på bröstet. Kärlek! Så himla mysigt o man minns tillbaka hur hon och Fred sov så när de var små. Freja sov ju tom så på nätterna för att hon hade sånt stort närhetsbehov så inget annat dög ju, men så mysigt alltså! Kommer ihåg att jag hade ont i bröstkorgen vissa dagar o fattade inte varför. Inte så konstigt kanske om man har 3,6kg på bröstet om nätterna ;) Iaf, här ligger jag nu o gosar så mkt jag kan snart är hon lika stor som Fred o då är det svårt att ens få en kram ;)


Lite kul måste man få ha också, inte bara ...

mms_img145094000 (MMS)

Lite kul måste man få ha också, inte bara renovering! Så idag blev det att montera klart lådorna till sängstommen. Så jäkla smidigt att ha lådor under sängen alltså, mkt plats som annars bara samlar damm liksom. Don't mind snygga soffan på 7år, den ska bytas ut den med, lovar ;)