Nollan

Jaha, då är man nolla nu då.. började i måndags lite smått me upprop o göra skyltar o öron/känselspröt/horn. Sen på kvällen va det lekar för fulla muggar o massa AT-ramsa.. riktigt kul, o mitt lag vann ju självklart, tack vare mig o min bla fina petter-rap, haha. Fick även massa gröna pluppar på min skylt = fadderismör, hehe. Det som va ännu roligare va ju att det var två vääldigt skumma typer som skulle gå i vår klass, två grabbar som va riktigt nördiga o störiga. Jag fattade ju självklart direkt galoppen att de va fusknollor=) men det va kul o se deras show när de avslöjade sig o fleras ansikten va mer än förvånade.

Imorrn är första riktiga skolagrejjen eller va man ska säga, nämligen studiebesök hos en AT. Ska bi riktigt kul. Dessutom hamnade jag ju med Elin oxå, som jag umgåtts med sen måndags, så det blev ju bara ännu bättre. Och vi känner inte varann sen innan som nån fråga, lika nya som alla andra=) Vi ska iaf till en VC i link valla o prata lite. Ska bli intressant. Det som är mindre intressant är ju att pubrundan är imornkväll, missförstå mig rätt, det är inte själva pubrundan det är nått fel på utan att studiebesöket ska redovisas kl 10 på fredagmorgonen!!! o Elinstackarn fick tom kl 8!!!!! usch usch. Men det går nog.. hehe..

Imorrn är det planerat att Olle skulle fly staden mot kallare grader, men vet inte om så blir fallet. Han blev nämligen smittad av min käre bror i söndags så nu är han inte så friskt längre.. Inge kul för honom som hade planerat fest me grabbarna o så, men dessto bättre för mig som slipper komma hem i fyllan o villan i helgen till en tom lägenhet.

Imorrn blir de lite bilder. Ska försöka ta lite på pubrundan om man hinner=) hehe..

Puss//
M.

soda

Idag var en riktig slappardag.. vaknade upp vid 11 någongång käkade lite frulle o sen suttit me datorn i knät hela em. Beställde bla min klänning till olles fest o kollade på vinterjackor, har ju fortf bara min parkas, burra burra. Sen runt halv sju promenerade jag bort till johanna som precis kommit från jobbet o stressade henne lite. VI gick vidare till timarii o hon köpte en liten liten nitapparat, så liten att den behövde specialnitar tom, haha.
Vidare till Soda, där vi, kors i taket, var först!! Tillhör inte vanligheterna när det gäller oss, hehe. Blev en veggobaguette,för min del, dock var avokadon i hårdaste laget då den knaprade som en paprika när man tuggade på den, nej inte schöön! Fick nalla en tugga var av de andras mackor ist, sen va ja mätt. Blev mkt bajs o graviditet o singstar o fis o muspruttar o prata om... haha, det är ett hårt liv vi lever;) Vi hann oxå planera in ett antal datum i kalendrarna, så det återstår o se om vi håller dem med.
Nu efter en skål havregrynsgröt är det dags för Disaster movie i sängen, sen imorrn är det jobb 14-19.30, usch.. det e ett hårt liv som sagt;)

Puss//
M.med kalendern i högsta huggnotera tvprogrammet i bakgrunden, hahasanna nisar stolt upp Linns nya fon ;)

Fågelskit

Yay! bloggar från min nya dator=) Olle tog sig äntligen i kragen o köpte en ny åt mig efter att han hade sönder min gamla laptop för ca 4 år sen , så det var på tiden;)
Nerå, men jag tror oxå att jag kommer att vara i behov av den nu när jag börjar plugga, iiiiihhhhhhhhh.. jepp, dax för skola igen asså, såååå skönt att komma från PB, känns som PB är mitt liv annars. Det enda som saknas är att man sover där oxå, haha. Dock kommer jag ju självklart sakna o jobba med Mamma o Lena, men nu börjar ju "new Monica" ist.. fast hon är en Monica med K då.. hehe..
Idag på jobbet höll jag på o skita på mig när jag helt plöstligt hade en duva på huvudet typ, haha.. det va inte kul.. han/hon/den flög över hela butiken o satte sig tillsist precis ovanför mig, nice det hade varit me fågelskit på kepsen! Inte Schöööön!

Pullan kommer förmodligen inte hem förren i februari, men jag blame-ar henne inte.. gotta do what you gotta do love! Jag är kvar när du kommer tillbaka, jag väntar på dig;) Saknar dig bigtime!!

Ne nu dax för att se slutet på Topmodel, sen blir det att fortsätta klippa o klistra inbjudningskort till Olles fest 21 feb. BE THERE! ;)


Puss//
M.jag i dagen outfit - jobbarkläderDuvjävel