Idag är febern puts väck! Fast natten var ...

100media_imag057 (MMS)

Idag är febern puts väck! Fast natten var lång med napp-i-stoppning typ tusen ggr! Men det glömmer man rätt fort när man får jordens största leende på morgonkvisten sen. Ikväll blire sista desperate för det här året o kanske lite julmust till :)


Fred har feber efter gårdagens sprutor på ...

100media_imag056 (MMS)

Fred har feber efter gårdagens sprutor på bvc. Han har inte reagerat på dem förut så är ju lite ovan med febrig bebis. Blir o få sova med ena ögat öppet tror jag. O så får han sova med mig inatt med. Olle jobbar ändå natt så blir ensamt i sängen ändå. Nu har Cookie flyttat norrut med, hon följde med Fam Frank när dem åkte härifrån, efter ett helgbesök, igår. Känns rätt jobbigt men hon får det så bra o så är det ju inte foralltid heller, mer som en liten semester för henne, en semester där man får vara väldigt aktiv o få uppmärksamhet hela dagarna :)


Dagen började med lussebak :) jag o Olle s...

100media_imag055 (MMS)

Dagen började med lussebak :) jag o Olle smög upp när Fred somnade om på frukosten o började med baket, blev både katter o bullar med mandelmassa i, mumma! Sen var det lagom för Olle o gå på jobbet, han knyckte åt sig några katter o bjuda på med. Jag klädde på Fred o begav mig samtidigt till affären o hämtade ut paket, julklappar, dock var det en felbeställning :( så blir o skicka tillbaka. Nu efter en kort vila så liggs det vid babygym o tv, snart dags för middag, hmmm...


Vi har lite mys o lässtund i väntan på jul...

100media_imag053 (MMS)

Vi har lite mys o lässtund i väntan på julkalendern. Vi är ju med i Goboken o tycker hittills att det är mkt bra, Fred gillar ju o sitta o titta o helst grabba tag i boken med när vi läser :) så verkligen ett hett tips när du fått barn :) gårdagen vart inte lika lugn som jag hade hoppats, en halvtimma sammanhängande sömn fick jag, usch o fy, tur att han är så go på dagen sen bara för då väger det ju upp det jobbiga. Men helt ärligt, än sålänge, så trodde jag det skulle bli jobbigare med att få bebis. Men det kommer säkert komma dagar det känns sjukt jobbigt framöver men jag tror lite att det har att göra med ens inställning. Det finns ju inget "det här kommer jag inte klara av", utan man bara gör det, vad annars liksom? Man kan ju inte stoppa tillbaka honom där han kom ifrån ;)


Bus med moster Steffie. Dock konstigt att ...

100media_imag053 (MMS)

Bus med moster Steffie. Dock konstigt att han ens orkar skratta eftersom han hoppat över en vila idag, så han är övertrött o gnuggar sig i ögonen hela tiden. Kommer förmodligen däcka som en säl när mormor varit o hämtat moster sen ;)


Dagens promenad avklarad, eller det var se...

100media_imag052 (MMS)

Dagens promenad avklarad, eller det var sen för ett par timmar sedan. Sen dess har vi käkat frulle o badat i väntan på att pappa ska vakna. Natten var en riktigt bra natt, både jag o Fred sov fram till 8.30 o sen somnade vi om till 11, skönt o välbehövt efter den här tillväxtfasen han gått genom, o förmodligen är ur nu. Kvällen hoppas jag spenderas med lillasyster, fast det vet hon inte än :)


Att bli mamma.

När man får barn så händer det någonting inuti..

Alla små bekymmer man tidigare haft blir helt plötsligt obetydliga. Saker som tidigare kändes så viktigt i livet har inte alls samma betydelse längre. Man oroar sig för saker som man inte ens haft tanken på att oroa sig för innan och man sätter andra saker och allra mest sitt barn först, i alla lägen. Och upp på allt det, så lever man ändå i ett ständigt lyckobrus och har en varm känsla inombords som gör att man när som helst kan börja gråta av lycka när man bara ser på sitt barn.
Det känns som att man lever i en dröm, den där drömmen man fantiserade om när man var liten, "när jag blir stor ska jag ha X stycken barn och han/hon ska heta... ". Något man pratat om sedan man varit liten och nu är den drömmen äntligen nådd. Nu då? Vad händer sen? Jo, nu njuter man i den allra högsta grad man kan för tiden går fort, för fort.
Det är så svårt att sätta ord på och definiera vad det är som händer inuti en, men det jag vet är att det är det underbaraste, ljuvligaste och mest fantastiska jag någonsin känt. Och det går helt enkelt inte att beskriva förrens man själv känt det.

När man får barn så händer det något inuti, man blir mamma..
Här är ank-kolonin jag skrev om :) o det f...

100media_imag051 (MMS)

Här är ank-kolonin jag skrev om :) o det finns fler, längs med hela ena.sidan strömmen! Är det så här varje vinter tro? Zanny, du som bott här längre än jag :) Idag till promenaden bytte vi till sittdelen, Fred får knappt plats i liggdelen längre o han avskyr ju dessutom att ligga ned, så det blev halvsittandes på prommisen till pappas jobb :)