Halvtid <3Yes, imorn går vi in i halvtid.. alltså hälften av graviditeten är gången och hälften är kvar! Shit vad fort det har gått! Känns inte som det var längesen som jag kissade på stickan, hehe. Nu har den mer häftiga delen av graviditeten kommit, när magen blir märkbart större och större för varje vecka. Och det bästa av alls, we have made contact! Äntligen har sprattelgubben gett sig till känna med sparkar som både jag och Olle kan känna, grymt häftigt. Känns helt sjukt att jag bakar en unge i min mage, lite scary egentligen. Hälften Olle och hälften Monica, kan det bli bättre? Dock tycker jag att han redan är skrämmande lik pappa, samma höga hårfäste ;) haha.

jag o...

0-655e57d0798488de250f16a0266fafd7.png

Kolla varifrån!

jag o mina drömmar! Inatt var det dock en mkt bättre dröm än sist. Drömde att ja va på sjukan på vanlig gyn då barnmorskan plötsligt säger, men du är ju 8 cm öppen! Idag blir det förlossning! Shit tänkte ja, det här går ju inte, har ju fest o gå på på lördag o snart praktik o tenta! Ha ha! Sen vaknade jag:) men det hade ju varit bra, öppna sig 8 cm utan att ens märka det, me like! Hoppas det var en sann dröm, dock att vi skjuter upp det sisådär 5 månader, helst!


Gravid (mar)drömmar..Inatt hade jag en mardröm! Inte alls kul.. för det första så hade lillkillen anlänt, men inte ur mig, han låg på ett bord på BB, skumt! Sen så växte han onormalt fort, när drömmen var slut o jag vaknade så var han lika stor som min lillabror som är 5år.
Och jag kommer ihåg att jag tänkte i drömmen att jag hade blivit "snuvad på konfekten", eller att jag liksom hade gått miste om hela spädbarnstiden. Det kändes inge kul kan ja lova. Undra vad denna dröm grundar sig i, att jag är rädd att allt går för fort? Att jag är rädd att jag inte kommer hinna med min lillkille och helt plötligt vakna upp en dag och upptäcka att han är 5år? Inte vet jag, men nått är det ju.
Jag tror också att det har mkt med allt som snurrar i huvudet just nu. Alla säger "åh va mysigt att du ska ha en bebis". Men så tänker inte riktigt jag, eller såklart jag tycker att det ska bli OTROLIGT mysigt, men det jag menar är att man "får" ju inte bara en bebis. Bebis är han ju bara i nått år, sen är han småtting, o tillslut, skolbarn och tonåring och vuxen. Jag tror att jag försöker vänja mig vid att det inte bara är en söt liten bebis vi väntar, utan faktiskt ett barn, ett barn som inte alltid kommer vara barn till utseendet, men såklart alltid, VÅRT BARN!

Idag är...

0-6150e6e4707a564dc91afabf9b2c41ca.png

Kolla varifrån!

Idag är det alla hjärtans dag, o mitt hjärta kommer hem idag efter 4 dagar ifrån mig, äntligen! Älskar dig mest av allt min pussekille! <3


är i...

7a104128ce5faf274d2db5c6a8f52e09.png

Kolla varifrån!

är i linköping med syskonen o mamma o kollar på disney on ice. Ni skulle sett ursula, typ 10 meter hög! :)


fick detta...

398c7a58fac49e62e6f8e6e2af97457f.png

Kolla varifrån!

fick detta kort i ett mess av olle. Han är i sundsvall o har fått för sig att det här tydligen är ett lag att lita på. Men ja kommer nog kontra, mohahahaha


Gäspande bebis

Gossen Zander Frank, är visst lite trött tror jag, hihi


första bebiskläderna...

0-56599ac864f81e41dce6742f35c3baff.png

Kolla varifrån!

första bebiskläderna inhandlade, oh yes, nu är det på riktigt! Jisses! Bara ca 5 månader kvar då killen:) meet you there;)