25 njutningar med att vara gravid?

Hittade en lista på nått som tydligen skulle vara 25 njutningar med att vara gravid, återstår att se då.

1
. De där första veckorna, när bara du och den blivande pappan vet hemligheten - Var hemskt eftersom det kändes som att man inte kunde glädjas ordentligt eftersom samma vecka som vi skulle berätta var ju även samma vecka som missfallsrisken sjönk dramatiskt!

2. Att ha nio månader att planera, fantisera och drömma - 9 månader av stress över lägehetsflytt och ekonomisk kris?

3. Att berätta nyheterna för din mamma, pappa, bror, syster, vänner?och se deras reaktioner - Håller med!

4. Att ligga i sängen tillsammans och veta, att ni skapat ett helt nytt liv! -Håller verkligen med!

5. Vi har en fantastisk föräldraförsäkring i Sverige, jämfört med andra länder. - Ehh, har vi??!

6. För en gångs skull är det meningen att du ska lägga på dig vikt. Moder Natur ger dig klartecken. - Ja, som att det är något roligt att gå upp i vikt, tänker snarare på hur jobbigt det kommer att vara att gå ned alla kilona sen! 

7. Massor av uppmärksamhet från släkt, vänner och din partner. - Jovisst

8. Nya färdigheter! Vare sig det handlar om att sticka bebiskläder eller montera ihop en barnsäng, så kommer du att upptäcka att du kan mycket mer än vad du trodde innan. - Nope

9. En ny förståelse för din mamma. - Har alltid beundrat henne ändå =)

10. "Är det där vad jag tror det är - eller har jag bara gaser i magen?" - bebisens första rörelser. - Håller verkligen med, fantastiskt!

11. Dina föräldrar letar fram gamla bebissaker; en gammal barnsäng, eller en vagga, som de behållit i alla år - "utifall att". - Håller med!

12. Att känna små hälar i underkanten av revbenen och veta, att de hör till någon du snart kommer att få träffa. -Återstår att se, men låter ju inte som en njutning direkt, aj!

13. Att välja bebiskläder, eller kanske bara titta i kataloger och affärer -Håller med!

14. Skriva en graviditetsdagbok som ditt barn kan läsa i framtiden. - Mera skriva?? Räcker med allt plugg jag har.

15. Att (med lite hjälp) ta foton av dig själv, leende ovanför din stora mage - roligt att spara och titta på längre fram. - Håller med!

16. Kvällar med spekulationer kring namn - ska bebisen heta Oskar, Maximilian, Sara eller Freja?- Mardröm, finns ju fan inga pojknamn!

17. Funderingar på hur bebisen kommer att se ut. - Mer rädsla över att han kommer se förfärlig ut

18. Att titta på din växande mage och föreställa dig att det ligger en liten människa därinne.- Håller med

19. Att uttyda en mänsklig form på ultraljudsbilden för första gången, ta med dig bilden hem och ha den i fickan eller väskan att titta i smyg på då och då? - Håller med!

20. Att dela med dig av cravings, roliga upplevelser och få gnälla lite tillsammans med andra gravida på forum. -Nja, inte så gnällig av mig, men visst, såklart kul o prata med andra i samma sits.

21. Att pröva alla övningar som du lärde dig i föräldragruppen och upptäcka, att de faktiskt fungerar. - Föräldrar-vaddå? Nej tack!

22. Att upptäcka precis hur många (och hur grova) svordomar du kan under förlossningsarbetet. - Kommer nog varken jag eller olle bli förundrade över, visste vi ju redan innan.

23. Att titta in i din nyfödda bebis ögon och bli handlöst förälskad. - Men det är väl ingen njutning med att vara gravid, då är man ju inte gravid länge.. brist på att komma på njutningar eller?

24. Att se din partner gråta, krama om barnmorskan och vara alldeles utom sig av glädje och lättnad. - Kan inte riktigt se Olle bli bundis med en gammal nucka som haft hela sina händer inuti mig, men det återstår väl att se :-O

25. Att vakna bredvid den nya bebisen för första gången och tänka "Oj! Det är på riktigt - jag har blivit mamma!" - Hmm, mamma? Det är ju min mammas namn liksom, nja, får fundera på den ;)

Källa: babycenter.comsitter o...

7048881ddf1b6d5ba62eb46fa734c112.png

Kolla varifrån!

sitter o beundrar kort på min perfekta lillkille :) han verkar allt ha lite uppnäsa, gäller att få pli på honom från början så han inte blir näsvis ;)


Jag och min Pulla <3

Ni ska bara veta hur mkt den här tjejen betyder för mig, brukar skoja om att hon är min flickvän, för det är verkligen så, förutom att vi inte ligger med varann, haha. När hon väl är hemma i Svea så hörs vi inte bara varje dag utan typ varje timma av dygnet på nått sätt, helt sjukt and thats the way I want it!
Det första jag gör när jag slutar i skolan så åker telefonen upp. Man borde tycka att när vi pratas vid så mkt så borde vi inte ha nått o prata om, men på nått sätt använder vi telefonen som ett sätt att umgås inte bara o prata liksom, vi kan sitta tysta med varann i andra änden samtidigt som vi sitter på fejjan eller kollar på samma program på tv, helt sjukt and thats the way I want it!
Nu kommer vi ju till saken att detta som jag berättat om inte nu har inträffat på typ ett drygt år och det är SJUKT OCH NOT THE WAY I WANT IT! men det blir det snart ändring på, finally!! Har saknat min flickvän så himla mkt och det har varit så himla svårt att inte ha henne o ringa till så fort det varit nått jag behövde prata om. Speciellt nu med mitt "nya liv", om det hade varit nån jag hade velat dela detta med förutom Olle såklart så är det Pullan, som kommer bli "gudmor" (trots att det inte blir nått dop, hehe). Och världens bästa kommer hon bli med.
Kan knappt förstå att hon äntligen ska komma hem, att jag äntligen kommer kunna ringa henne när jag vill! Thats the way I want it!
Pull, du betyder allt för mig och jag kommer alltid älska dig mest av allt, forever and ever baby! See U sooooon! <3