Följde med Olle en bit till jobbet, tog ca...

100media_imag050 (MMS)

Följde med Olle en bit till jobbet, tog ca 1 timma fram o tillbaka i det här väglaget :) det var rätt kallt för hundarna med så blev tröjorna på, måste nog köpa varmare t denna vintern dock. På vägen hem kollade vi ett tag på ank-kolonin utanför på strömmen, måste vara flera hundra ankor som har bosatt sig där nu, får ta ett kort imorn :) nu är det gröt o pannkaka som gäller.


Pepparkaksbak med familjen o nu är det dag...

100media_imag050 (MMS)

Pepparkaksbak med familjen o nu är det dags för mat :)


Snö och julaftons-traditioner..Äre bara jag som redan längtar till sommaren igen? Hehe, vinter är verkligen ingenting för mig. Iaf inte när man har bebis och småhundar. Cookie får hela skägget fullt av snö och sen är det ju så roligt att leka i snön så då blir man helt genomsur också! Så då blir det hundbadning varje gång man kommit in från promenad, så det är en lång process att bara gå ut o rasta lite =)

Fast vintern har ju sin charm också, nämligen JULEN såklart! Om det är någon tradition som jhag älskar så är det jul och speciellt julafton då. Det var det bästa jag visste när jag var liten när man vaknade på julaftonsmorgonen och man vaknade tidigt tidigt på morgonen och såg att tomten lagt ett litet paket under den lilla lilla granen man hade på sitt lilla lilla bord.. i den lilla lilla stugan..., oj är visst lite sagoskadad tror jag;)
Anyways, sen så smög man ut i vardagsrummet och såg att tomten även klätt julgranen och pyntat hela huset. Det var det bästa jag visste med julen, sen julklapparna såklart, men just den där känslan som infann sig på morgonen, den saknar jag. När jag blev äldre så lärde jag mig ju att (OBS OBS: LILLSYRRAN LÄS INTE NU OBS OBS) det inte var tomten utan mor o far som va uppe halva natten o fixade o donade, o jag fick även vara med dem sista åren och hjälpa till. Nu för tiden om jag fick välja själv så skulle jag jättegärna sova över där dagen innan o sen vakna upp till samma syn som när jag var liten. Just den här traditionen tänker jag försöka föra över så gott jag kan till mina barn i framtiden. Tror Fred är lite för liten detta år, men till nästa jul så ska vi garanterat ha julgran och pynt så det står härliga till! =)

Ni behöver inte bråka, lovar att alla får ...

100media_imag049 (MMS)

Ni behöver inte bråka, lovar att alla får plats ska ni se ;)


Åh dem här leksakerna ser goda ut!

100media_imag048 (MMS)

Åh dem här leksakerna ser goda ut!


Vi har bytt upp oss ;) ...

100media_imag048 (MMS)

Vi har bytt upp oss ;) Japp, dags för ny storlek för här fortsätter vi växa så det knakar, mest på bredden då, haha. Nu är Fred uppe på stadiga 7740gram, alltså nästan 8kg! Och det känns kan jag lova, har träningsvärk sedan babysången igår när man skulle bära o svinga bebisarna upp o ned o fram o tillbaka. Haha! Inte konstigt att jag bara går ned i vikt när jag bär omkring på 8 extra kg hela dagarna ;) ligger nu -4 kg på vågen, o det är innan jag blev gravid räknat, o så här lite här jag inte vägt sen högstadiet tror jag :-S Men no worries, jag käkar iaf mat för fullt, det kan min kära pussekille även intyga på ;)


Idag har vi varit på öppna förskolan här b...

100media_imag047 (MMS)

Idag har vi varit på öppna förskolan här bredvid o sjungit lite. Det va allt Fred orkade för sen slocknade han så vi gick hem, dock fick han ett bryskt uppvaknande när vi kom ut för det snöade o blåste satan, inge kul alls :( tur vi bor så nära! Sen somnade han om i sin säng när vi kom in i nästan 2 timmar så var skapligt hungrig när han vaknade, o idag stod det äntligen gröt på lunchmenyn, varit slut ett par dagar. Gröt gillas! Mucho! :) så nu är det dags för ett kladombyte tror jag, dem där haklapparna är inte dem bästa tycker jag, kommer alltid in under på tröjan iaf, sen kanske det beror på att det är så kul o stoppa fingrarna i munnen med;)


SMS-inlägg

100media_imag046 (MMS)


Har inte velat blogga för sett att bildern...

100media_imag042 (MMS)

Har inte velat blogga för sett att bilderna blivit pixliga när jag bloggar från mobilen. Har provat minska upplösningen nu så detta är lite test bara...