Paus pga sjukdom! Får nog ta en planerad p...

mms_img-14781628 (MMS)

Paus pga sjukdom! Får nog ta en planerad paus från bloggen. Händer inte så mkt mer än prickar här ändå, så återkommer om nått kul inträffar eller när barnen blivit friska. Ha det gott!


Begynnande koppor nr2! Lika bra att Freja ...

mms_img-97626715 (MMS)

Begynnande koppor nr2! Lika bra att Freja får det nu med så håller faktiskt lite tummar att det är koppor. Hon har ju väldigt känslig hy så skulle lika gärna kunna vara nått annat, men håller tummarna. Skulle va himla smidigt och få det avklarat, annars blir ju Fred också hemma längre än han behöver, kan ju inte ta med Freja in på förskolan full med koppor. Natten har iaf varit kanon. Fred somnade 19.30 o sa inte ett ljud förren framåt 09, tror han behöver sova ikapp lite sen gårdagens natt. Och lillasyster vaknade endast en gång för mat, sen låg vi alltså i sängen tills Fred vaknade, himla skönt!!


Hjärtskärande natt! Usch vad jobbigt Fred ...

picsin_133524942 (MMS)

Hjärtskärande natt! Usch vad jobbigt Fred haft det. Vaknat om vartannat och inte varit glad alls. Började runt 23, gick inte att få honom somna om så vi hade inget annat val än att ta ned honom i vardagsrummet, i vårt sovrum kunde vi inte vara för då skulle Freja vaknat garanterat. Usch vad ledsen man kan vara, måste vara hemskt att inte kunna tala om vad som är fel heller :( Min chansning är dock kli! Man märker idag att han pillar och drar ovanligt mkt i kläder och framförallt i blöjan. Och det kan jag absolut förstå så mkt koppor som han har under blöjan, fy! Hela natten har iaf Olle suttit inne hos honom sen, på en kudde bredvid sängen med handen i hans hand <3 Märks på både far o son idag, Fred vaknade ändå runt 07 men sitter bara i soffan o skrattar emellanåt åt Alfons, hans homie ;) Fadern lät jag sova, nog inte vidare pigg av att sitta o sova. Ne om jag ska mysa mig ned med min prickiga stora korv, har på känn att jag snart även har en liten ;)


Min prickiga korv med första omgången kopp...

mms_img998191070 (MMS)

Min prickiga korv med första omgången koppor.. Mer o mer dyker upp hela tiden och nu på kvällen ser även Freja lite suspekt ut i ansiktet. Dagen har inte gått i många knop kan jag lova. Inge lek eller bokläsning knappt, det som däremot orkades med var Alfons/Laban/Barbapapa om och om igen. Känns inte bra att han suttit framför tvn hela dagen, men om det är det som får honom på humör så får det vara så när man är sjuk. Får hålla tummarna att prickiga korven kan sova inatt, han hade nämligen ingen ro i kroppen för vila nått under dagen, måste vara snortrött! Visserligen såg han rätt däckad ut när jag lade ned honom i sängen efter den obligatoriska sång och vaggningen. Frågan är om vällingen ens är uppdrucken :-S


Välkommen vattkoppor! Har gått på förskola...

mms_img-20391631 (MMS)

Välkommen vattkoppor! Har gått på förskolan i ca 3veckor och nu alltså vår tur, eller iaf Freds tur :) Denna koppa var bara en liten prick för någon dag sedan så tänkte inte mer på det, men igår var den vätskefylld. Med lite mer letande så upptäckte vi snabbt ett par stycken prickar till som framåt kvällen även dem blev större. Ringde sjukvårdsupplysningen o fick mer klart för mig att det var de berömda kopporna, och imorse hade de förökat sig både till ansikte och i rumpen, stackars :( Dock verkar han inte vidare berörd av dem, än, är väl när skorporna kommer de kliar, eller? Aja, bara vänta o se hur det utvecklas o om lillasyster får snart med. Typiskt nog var vi ju på öf i fredags bland massa barn, men vad ska man göra, visste ju inte om det då. Lite tråkigt när man är ännu mindre, som Freja typ, och får det bara. Hoppas inte vi smittat Li och Dio, eller deras mammor kanske skulle tycka det va skönt o få det nu ändå iof.. Nu är det iaf vila för båda barnen o själv blir det att städa, gud vad dant det blir i all renovering! Slipdamm överallt!! Snart är det värsta iaf över, behöver jag säga att jag längtar?! ;)


Stoppa tiden!! Fasen, måste livet gå så fo...

mms_img-32365064 (MMS)

Stoppa tiden!! Fasen, måste livet gå så fort, hinner inte med. Visst, jag vill vissa saker ska gå fort som renoveringen bla men att barnen växer får gärna gå långsammare. Bara igår började Freja släppa taget, om möblemanget. Idag släppte hon o tog dessutom ett kliv mot mig! Visserligen var det ett kliv mitt i fallet men hon har mao fattat galoppen, o så fort. Unge! 8månader blir hon imorn o kan redan stå o går med ytterst lite stöd. Hålla i en hand lite löst är ingen match. Men med all denna våghalsig-het kommer även många olyckor. Hjälmen är vår bästa vän just nu. Trots den så har hon ständigt blåmärken i huvudet o framförallt i pannan från när hon vrider o vänder o ställer sig upp i sängen, hihi. Vi firar iaf morgondagens 8mån-dag med bvc, bytt sen vi flytta så ska bli spännande. Sen blir det även öppna som ligger i anslutning precis med våra älskade grannar Eve o Li, Fred kommer vara lyrisk över nytt ställe att undersöka/demolera ;)


Freja testar.. Hon får prova på min mat nu...

mms_img-71159527 (MMS)

Freja testar.. Hon får prova på min mat nu. Har blivit mer o mer anti burkmaten. Med Fred gjorde jag rätt mkt egen mat, men varit beredd på att det inte skulle vara så lätt till Freja pga tiden. Men nu har jag påmints om varför jag gjorde till Fred, maten luktar ju kattmat! Sen att damen snart är 8mån o inte har några tänder än har med med saken att göra. Hon kan ju inte tugga 8mån-maten i det är just den mindre månadernas burkar som luktar kattmat :-S Sen känns det som att det mest är sås o minst kött i dem. Aja, blev iaf kyckling i tomatsås med pasta, grönsaksblandning och vitlök. Hoppas att det går hem för det blev en rejäl laddning! återstår att se :D


Idag åkte vi till Bauhaus efter vi hämtat ...

mms_img-26957806 (MMS)

Idag åkte vi till Bauhaus efter vi hämtat Fred. Det stod matta till trappen, diverse lister och blandare till lilltoan på shoppinglistan. Barnen fick sitta i detta vrålåk ;) tyvärr ingen bra bild men Fred var helnöjd! Skitkul ju att köra bil. Mycket bra idé att ha dessa inne på ett varuhus :D så tummen upp!


Idag åkte vi till Bauhaus efter vi hämtat ...

img_4573 (MMS)

Idag åkte vi till Bauhaus efter vi hämtat Fred. Det stod matta till trappen, diverse lister och blandare till lilltoan på shoppinglistan. Barnen fick sitta i detta vrålåk ;) tyvärr ingen bra bild men Fred var helnöjd! Skitkul ju att köra bil. Mycket bra idé att ha dessa inne på ett varuhus :D så tummen upp!


När man har målat trapp förtjänar man lite...

mms_img-12530163 (MMS)

När man har målat trapp förtjänar man lite chokladbollar ;) Har ju bestämt mig att det är nog med gottis nu. Blev så mkt under påsken och jag känner att jag verkligen inte mår bra i kroppen av det. Så nu får det vara slut på eländet ;) Dock smyger då ist mitt bak-begär fram. Jag äter inte mkt men bakar gärna. Så kanske lite mer sånt som belöning nu i framtiden ;)


Vet allt var brorsan har sitt stash ;) Nu ...

mms_img618102484 (MMS)

Vet allt var brorsan har sitt stash ;) Nu för tiden är det ingenstans utan hjälmen. Jisses vilken våghalsig unge jag fått! Hon tror att hon kan gå med. Står o hänger på ena armbågen på bordet o sträcker sig efter nästa person som går förbi, hehe. För många bonk i huvudet har därför gjort mamma mesig. Usch, man blir ju så rädd när de slår i, o när dessutom halva våningen har stengolv är det inte kul alls :-S


Man får väl ha det påskfint även fast man ...

mms_img166699310 (MMS)

Man får väl ha det påskfint även fast man renoverar? ;) Då mkt lite ris o fjädrar kunde göra för välbefinnandet med, mkt mer harmoniskt blev det här hemma. Såfort vi fått hem nya matbordet så ska jag ha färska blommor varje dag, hrrmm, påminn mig om jag glömmer bort ;)


Idag har vi haft tjejdate jag o Freja. Det...

mms_img193002289 (MMS)

Idag har vi haft tjejdate jag o Freja. Det blev en shoppingrunda o fika med Jojjan o Ella. Båda barnen var mkt nöjda i vagnarna o hade däckat o sov lagom till mammorna skulle käka. Dock va nog Ella lite hungrig med efter vilan så hon fick fuskamma lite o Freja fick banan. Själv fick jag mig en efterlängtad BH! Skapligt efterlängtat kan jag lova när man gått i sporttopp typ i 2år, brösten växer ju lite när man är gravid liksom o efter är dem ju inte riktigt som innan ;) Dessutom var det ett ypperligt (ordvits, hihi) tillfälle att utnyttja presentkortet jag fick av Olle en julafton för lääängesen med ;) Annars blev det lite på rean o en grymt ful vårmössa till Freja, haha, var tvungen att köpa o jag måste ju matcha o det va den enda som passade overallen. Snart blir det ändå våroverall o då även ny mössa o vantar på det, längtar tills dess kan jag lova ;) men allt klär ju ändå en skönhet, eller hur?


Gårdagen bestod av bus hos mormor o morfar...

mms_img-17909382 (MMS)

Gårdagen bestod av bus hos mormor o morfar, o då också självklart lite gunga :) Det blev en sen kväll o ännu senare när vi kom hem o började (har vi ens slutat) prata renovering. Lite smågrejer som vi funderat på hur vi ska lösa så det blir som vi vill ha det. Inte bra kombo när man har en dotter som vaknar tidigt, men men, smällen man får ta, jag får sova när jag blir gammal ;) Idag lämnar vi också huset åt Olle o träffar mor min på lite shoppingtur, dock ingen shopping för mig direkt mest behovsinhandling som resårband till Freds vindbyxor m.m. Avslutar iaf dagen i vanlig ordning med BB, spännande ikväll :D