Semester! Ja, jag har ju inget att få seme...

img_20120615_155 (MMS)

Semester! Ja, jag har ju inget att få semester ifrån men det ska ändå ätas jordgubbar ikväll! Det måste man när man går på semester/får sommarlov :) Blir att åka till mor o far efter lite ärenden o bara ta det lugnt o ära gott, sen var det visst nån match med spring efter boll ;)


Sista dagen på förskolan för Fred idag, fö...

mms_img-87737615 (MMS)

Sista dagen på förskolan för Fred idag, föralltid, sen är det Smedby som gäller i höst :) Freja och jag åkte på bvc o på öppna under tiden Fred fick en sista lekdag med sina kompisar. Var 10mån-kontroll, o hon är ju för exemplarisk, bättre tom då hon visade upp sina bästa egenskaper som att promenera o prata o peka lite :) Efteråt åkte vi o köpte blomma åt personalen på förskolan, det minsta man kan ge tycker jag då dem tagit hand om Freddie sen i oktober, lite sorgligt. Fick iaf med maaassa teckningar o foton i en pärm som vi kan kolla tillbaks på. Nu sover barnen som stockar o jag snart med.. Tror det är tänder på g hos Freja så natten har inte varit så sövande om man säger så, men men, idag går Olle på semester så då blir det delat nattvak igen o sovmorgon varannan dag ;) Såå mys det ska bli o va hela familjen hela dagarna i 4 veckor <3


Vi lever o är friska.. Vart ett hårt slag ...

img_20120614_102 (MMS)

Vi lever o är friska.. Vart ett hårt slag där med vattkopporna, men skönt att det är avklarat o håller tumme att det var första och sista ggn vi får det. Freja blev så himla prickig, överallt!! Dock verkade hon inte besväras över det lika mkt som Fred gjorde, som tur är. Blev några veckor lite sömn på nätterna, men vad gör det om hundra år? ;) Hänt mkt på sistone med barnen tycker jag, Freja går nästintill, inte på heltid än då krypa går ju så mkt fortare ;) Hon kan säga titta o mamma o pappa och vet och pekar vart lampan, Kisen och mamma är när man frågar. Klappa händerna är favoriten och att bli jagad skrattas det högt åt. Freddie har börjat testa gränser med pappa, måste ju kolla om han har samma regler som mamma haft ju nu när han inte snickrar på huset längre. Han sjunger mest hela dagarna och kan tecknen därtill plus många fler, mkt uppskattat när man inte hör vad han säger riktigt. Favoriten är ändå att lääääsa bok, bockarna bruse o tre små grisar är bäst, gissa varför? För att man får trippa, knacka och blåsa såklart ;) På måndag går pappan i huset på semester och det firar vi med långresa till Sundsvall, ska bli så mysigt!! Sen får vi se vad vi hittar på under semestern, tror årskortet på Kolmården kommer användas flitigt iaf ;) Oh, just det, har anmält mig på tenta med och köpt lite skolböcker! Känner mig taggad till tusen o slutföra studierna till hösten!