Oops we did it again!

Så det kan bli 😉Det stämmer alltså, mina böner har blivit hörda, vi ska få ett litet syskon här hemma 😊Ända sen Freja föddes har jag sagt att jag inte känner mig "klar" på barnfronten, dock så måste man även se till allt det praktiska med att ha barn m.m. Men ödet fick istället avgöra, då jag inte ätit några piller på bra länge, och tydligen var det förutbestämt att vi skulle ha tre barn 😊Lyckligare kan vi inte bli, tänk en liten till, hälften Monica hälften Olle. Himla spännande och se vad det är för nån liten därinne, mörkhårig som mig och Fred eller ljus som pappa och Freja, och allra mest - pojke eller flicka?! Denna gången blir det dock en surprise, ingen sneek-peek! Hur ska vi kunna hålla oss! Går i varje fall in i vecka 14 i imorgon och bebisen som går under arbetsnamnet Trollet är beräknad till 21oktober, ett prima datum då min bästis fyller år då ❤


Självporträtt

Sånna här kort hittar man titt som tätt i telefonen. Här en snygg kille som lyckats knäppa ett kort mellan monster-matningen. Snacka om att denna lilla generation kommer vara tekniska! Fred hanterar iphonen galant, på gott o ont! Han öppnar knapplåset, bläddrar till sidan med youtube o hittar sina favoritklipp som han med lätthet skiftar mellan, skrämmande! Annars letar han upp spel-mappen o startar sina spel, just nu är favoriten toca bocas matmonster, han skrattar högt åt deras bordsskick! Nackdelen med denna tekniska lilla kunskap är dock att han lyckas hitta våra mobiler var vi än lägger dem och blir såklart skitförbannad när han inte får spela ;)


Provar bloggappen som alla ogillar ;)

Har varit hemma för många dagar nu, ledighet plus vabb, klättrar snart på väggarna! Man vill inte direkt gå ut o gå med en dotter med öroninflammation heller så det har blivit böcker och film. Men det märks att det inte bara är jag som blir uttråkad av det, såklart man vill ut i finvädret ju! Iaf så passar jag på nu när barnen sover, sitter i solstolen på baksidan o bara njuter av solen! Bäst är väl det för vissa tidningar skriver att det ska komma snö igen??!!