Vi är finalister i bröllopstävlingen!!

Vi är en av tre finalister i tävlingen om ett bröllop som hålls under bröllopsmässan i Sundsvall den 22februari. Va så himla snälla och gå in och rösta så många ggr ni bara kan. Det skulle betyda så mkt. Speciellt då det är en överraskning till Olle som inte har en aning alls! Hihi! 
http://www.st.nu/festbrollop/vinnbrollopHomemade

Sedan mammaledigheten börjat så är jag inne i ett inrednings och DIY-mode. Det är ju bara så kul att göra egna saker och inte tala om att loppisfynda! Senaste DIY som jag fastnat för och som är så himla snyggt och roligt är book art. Finns massa olika saker man kan vika av gamla böcker, allt från ord till enklare konst dessa granar jag gjorde till jul. De funkar även som änglar om man ist för en stjärna på toppen sätter en kula, gloria och änglarvingar. Gillar dem skarpt iaf och vet inte riktigt om jag ska packa ned dem till jul eller om de får bli kvar. Förmodligen ger jag mig på en ny vikning, håll ögonen öppna! 


Tiden går fort när man har roligt

Nästan 4månader sedan jag skrev sist. Mkt har såklart hänt. Det allra största såklart är att Trollet föddes. Hade BF 21oktober men bad min bm göra en hinnsvepning den 9e och precis som jag själv hade bettat så blev det förlossning den 10e. Ska skriva en förlossningsberättelse framöver. Vad är trollet för prick då? Jo, precis som jag kände på mig, och nog helst ville, så blev det en lillebror! En lillebror på 3,4kg och 49cm lång. Hann inte mer än lustgas denna ggn heller men det va precis som jag ville. Det häftigaste var att jag denna ggn kände mig mer medveten om vad som hände, och jag tog emot bebis själv. Mest otippade va hur bra jag mådde, han föddes 22.50 o vi åkte hem på morgonen därpå. "Lillebror lillebror" ropade storasyskonen när vi kom hem! Just lillebror hette han i en vecka med då vi inte var överrens om namn. Men tillslut fick jag min vilja genom och lillebror fick heta Charlie. Fick dock byta bort ett av mina mellannamn så Olle fick "sitt" namn där ist. Just nu rullar vardagen på. Är inte sån stor omställning med tredje barnet. Enda bökiga är att ha med alla tre barnen själv någonstans, men det är mest för att storasyster och storebror är som hund och katt ibland, hehe.