Gatufesten!!

Fy faaan!! Hade skrivit värsta långa inlägget och så försvann allt! jag som alltid annars brukar kopiera utifall.. ÅHHHH! aja, bara o börja om då.

Begav oss upp mot Norrlands urskog på torsdag kväll runt 18.30, va framme efter att ha sett traffikstockning i stockholm södergående riktning efter en stor krock me lastbil o personbilar. Såg tom folk som satt kvar i de krockade bilarna, usch!
Va framme vid 00 ungefär och hoppade i princip rätt ner i säng o sov länge på fredagen. Satte mig i bikini ute på gården eftersom de va grymt väder och passade på o få lite färg inför gatufesten som vi skulle på dagen efter.
Men Olle började få abstinens så vi började kolla läget med att gå på fredag me, dock va inte detta så jättegenomförbart ur ekonomisk synvinkel, men då dök det plötsligt upp ett sms av två sötnosar som gjorde de möjligt att gå ändå. <3 <3
Så då blev det att börja fixa iordning sig och käka middag.
Sedan kom dessa sötnosar och hämtade upp oss och vi körde in mot stan, blev lite ärenden på vägen med så vi va väl inne i lägenheten vi skulle förfesta i vid 20.30 kanske. Så då blev det att börja hiva i sig.
Men vi behövde inte ha bråttom för lägenheten som vi va i låg ca 20 m från ingången så de va lungt. 
Blev sjukt varmt i lägenheten efter ett tag så grabbarna gick ut på gården o va sociala där ute. Så jessika o jag gick med ned efter ett tag. Började bli lite på lyset efter ett par glas eftersom maten vi åt innan inte va min favorit, så de tog rätt bra. Va jobbig på alla om att de inte skulle spilla ut mitt glas som jag så bra placerat ut på marken när de gick förbi, men gissa vem som väl råkade kicka till glaset sen då.. mmm, just de bra Monica, haha. 
Sen kom även Henke och Christian med bror som hade åkt båt. Även Malin kom förbi en snabbis. Vet inte varför, men någon fick mig att ta ur min näspiercing, och självklart skulle jag ju tappa den på marken då me. Och den är ju så himla lätt och hitta me! Så alla låg på marken på gården utanför och krälade, haha. När jag tillslut hade gett upp hoppet, så  hittade Olle den, på ett helt annat ställe än var vi krälade, hehe. Tur va de! Sen hann ja me o dryga mig lite mot någon 17åring där me tydligen, hehe.

Vi begav oss ned på stan vid 00 skulle jag tro, efter att ha snackat me en brud i telefon som va från lindö som tyckte att norrköping var en syrianstad, så va tvungen att kolla vem hon va, men hon va helt ok. Kul.
Väl inne på området så fick ja en uppenbarelse typ, alltså trodde att de skulle vara kul, men de va fan grymt kul, tror de va inne på Daltons(?) som de spelade grym musik när vi kom in, min 80-tals musik.
Och då fattade jag verkligen varför Olle fick abstinens tidigare på dagen, hehe. Va skitkul och vi träffade även på Edfeldt och Emil, vet inte om de va där inne eller innan. Blev massa massa tjatter med alla godingar, speciellt med min puppjessika;) fina kort, dans, hångel och kisseri i ett liten buskage som låg precis bakom där vi satt, dock va de väldigt många som gick dit för att kissa, så Jessika stog o dirigerade några killar att gå in på herrsidan när ja satt inne på damsidan o kissade, hehe. Sen va de att hålla sig från att bita på naglarna efter att ha tvättat händerna i fontänen. usch. Tur iaf att jag hade en toarulle me mig, som ja glatt delade med mig av till alla. När vi hade som roligast och skulle ta ett kul kort när ja o jessika satt på en drake, så ställde vi ned våra väskor på marken bredvid. Men när kortet va taget så fanns inte Jessikas väska kvar! de va nån idiot som hade snott den.
Som tur är så hade hon både kameran o mobilen utanför väskan så de blev inte snodda. Och nån dag efter fick hon tillbaka väskan då polisen hade tagit ett gäng som snott massa väskor o grejjer på gatufesten. Men de va inge kul ändå!
Sen va alla hungriga så vi ställde oss i den omtalade langoskön, men den va så lång så blev donken istället, och de va tur för ja gillade inte langos visade de sig när vi åt de hemma i matfors sen, blä! Blev skjuts hem med någon stackare som skulle upp o spela fotbollsmatch dagen efter, hehe. Kommer inte ihåg så mkt av resan hem, va rätt däckad tror ja.

På lördagen va jag rätt dålig när ja vaknade me, inte kul. Så de va segt o komma igång. Åkte o hämtade Gay o körde in mot stan och Henke där vi grillade och grabbarna började dricka och spela kort hej vilt, själv blev de lite senare första drinken slank ned. Tillslut beslöt vi oss för att ta taxi in till stan och möta upp jessika som hade firat nathalies 20årsdag hela dagen, men stog själv o väntade på oss. Så efter de blev de in och dricka o dansa "styrdans" som de kallade de så fint. Blev massa roliga kort me och jag försökte få ett ligg till henke. Men gick inte så bra. En tjej som jag frågade " vill du ligga" när hon gick förbi svarade jättesnällt o trevligt "ne tyvärr, inte idag" haha, den va skön!
Blev till gays besvikelse ingen langos denna kväll heller, utan donken och ta med hem.
Åkte finbil med gays pappa hem till henke där ja o olle skulle sova. Vi käkade i oss all mat och sen däckade ja ned i henkes underbart sköna säng, aldrig varit me om en skönare säng asså! vet inte om de berodde på fyllan eller ej, men men.. Dagen efter mådde ja mkt bättre än dagen innan, de va skönt! Åt grillat till frukost=) blev o åka hem vis 17 typ o bara slappade. Sen blev de lite fiska och mera slappa resten av dagarna.
Dessvärre skulle vi träffa allihopa igen på tisdagen, men jag blev visst lite sjuk efter helgen så nu sitter ja fortf med en förkylning och lättare feber. De tråkiga me de e ju att Carro o robban har fest ikväll, inte kul! Dessutom skulle ju Pullan o Annso o petra o tess ut ikväll, skulle velat träffa dem ju! Men blir att olle får gå dit själv och ja blir hemma me cola o godis o sex and the city skulle ja tro.. trööökigt! Men å andra sidan har ja faktiskt haft de skitkul o sundsvall, antar att de inte är så bra o gå barärmat kl02 på natten. Men såklart de är skitkul när man får vara me de grabbsen man gillar allra mest plus min lilla puppjessika då;)


bilder kommer sen.


Puss


M.