Update...

Skolan rullar på.. dock har man ju en basgrupp som är som den är. Tror vi passar bra till allt annat än just till grupparbete, haha. Dock har jag ju fått två keepers, Mia och Jacob.. de e guld värda, annars hade jag nog slitit mitt hår för längesen me de här slöpellarna, läkare o sjukgymnaster alltså.. pfffffffff! SG o AT is the shit! haha.

Overallen är beställd och invigning på G, sen va de visst Atsittning framöver med, de ska bli skoj.

Tenta om en vecka, eller två veckor som vår handledare sa, men jag tycker de snarare är en vecka till nästa onsdag än två, hehe.. Konstigt nog är jag inte ett dugg nervös, alla har sån ångest men jag känner mig inte alls nervig. Det går som det går liksom. Finns ju alltid omtenta;) nerå, men tror inte man ska lägga så himla mkt energi på den här kursen, sååå flum som den är. Längtar till programspecifika kurserna börjar, dock hade Elin hört att det skulle vara mkt på engelska den första kursen, intressant!

Va o myste me Emma o Ovves Melvin idag, såå goo.. vi hade köpt en stålmannenbody och ett ytterplagg som ser ut som en björn, med svans o öron, jättetöt!

Nybil är införskaffad me, en röd forrrrd blev de.. kombi och.... trumvirvel...... SERVO!!!! YAY

Pull är hemma igen, kan ja inte keepa up me vårt gamla tempo pga pluggandet, men u know I love u!

Köpt två nya BHar, YES! FATTA!

Halsfluss påväg bort, penicillinkur snart över.. såå skönt, äntligen få äta när ja vill o inte må illa hela tiden! kom ju himla passande kl halv tio på olles 25års fest, blev ett firande i sängen själv medan resten av folket festade i vardagsrummet=(

Och sist men inte minst! "PÅ VÅNING TRE FANS DET TVÅ UNDULATER" hahahahahahahah

Puss

M.