Sjuuk..

Ja, de e ju så kul att vara sjuk, jättekul! Det räckte tydligen inte med att jag hade feber förra veckan, utan nu var ja ju tvungen o åka på maginfluensa me, suck, ja som hatar att kräkas, usch.. blev att sova på soffan iaf för att ha tillgång till toaletten=(

Annars vad som är på G för alla som inte vet det så ska vi flytta, Yaay, blir både större o dyrare, hehe..
ska bli så skönt o slippa denna trånga lägenhet som inte har någon plats för förvaring alls i princip! nu får vi 20kvm större plus ett rum till då! 29 nov har vi tillgång till den nya, o de ska bli så skönt.. börjar riva ut köket direkt o målar o grejjar i rum o tal o vet vad.. ska bli så kul! o äntligen får ja mitt röda kök=) hih.. ska försöka lägga upp lite bilder på före o efter på lägenheten, lite kul. De bästa me lägenheten me är ju att de är solarium o bastu i källaren, o att man får Netz som granne;-)

Just nu är ja ju lite arbetslös, eller ja jobbar ju som vanligt varannan helg som alltid, sen har ja hoppat in då o då i veckorna sen ja hoppade av skolan. Men from jan kommer ja troligtvis jobba halvtid beroende på hurvida christine får hel eller halv havandeskapspenning.. men de definitiva är iaf att ja ska ha henne mammavik tills hon kommer tillbaka -09, oj de lät långt bort, hehe..

Nä, om man ska försöka undvika o tänka på den onda magen o packa lite saker, flyttar ju fasen om två veckor, iih
längtar så himla dant alltså! Men lite kommer man ju sakna denna lägenhet.. är lite hatkärlek till den om man säger, eftersom att de är min absolut första me=)

Puss//

M.


» alice

jag ska, nån gång :)

2007-11-22 // 11:49:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback