Sista praktikdagen!

Gårdagen hade jag ledig, eller ledig och ledig, blev en heldag med plugg och ringa ärenden runt nya lägenheten. Dock gick inte pluggandet så himla bra så fick tillslut åka hem till Elin och låna böcker av henne som hon tyckte fungerade. Snälla snälla Elin! =) Fick ju även se hennes lilla lägenhet med, jäättefin, och perfekt utsikt mot vattnet. Direkt efter jag varit hos henne så begav jag mig hem till mor o far och bakade sockerkaka med Kevin och sen åkte jag o hämtade mamma och Lena, de hade varit i Ullared hela dagen. Kanoners för mig då jag shoppat bebiskläder över telefon, min mamma är bra hon. Allt var kanon! Dock fick jag inte med mig allt hem eftersom jag var själv där o inte orkat kånka upp allt för alla trapporna. Olle var ju i lägenheten hela dagen och målade så sakerna fick gott stå kvar till på söndag och söndagsmiddagen där =)

Idag var det sista dagen på praktiken. Hade utvärdering med min handledare och allt såg så bra ut, lite sorgligt bara. Har trivts jättebra och har varit jättenöjd. Nu återstår bara sista arbetet runt om praktiken, nån uppgift som ska va inne på måndag som jag måste fixa klart imorn eftersom jag jobbar hela helgen. Och vilka tider ja jobbar sen då, inga roliga tider numera, 10.30 - 20.30! får se hur bra det kommer gå med mina fogar då, hoppas på lagom mkt folk så det inte blir allt för mkt spring och bära. Som tur är kommer Olle o håller mig sällskap så jag slipper stå helt själv sista timmarna.

Annars påminde både Jojjan och Olle mig om att det var valborg imorn, hehe.. snacka om att ha bomull i huvudet. Hade inte en susning. Men antar att vi tar morgondagen som den kommer, får se hur pass trötta vi är, vill inte bestämma nått. Och det är ju inte riktigt samma sak med valborg längre, som ja o Jojjan pratade om - supa o slåss! haha. Men kan tänka mig att om vi beger oss någonstans så blir det väl bort till mamma o pappa o kollar på majbrasan vid hageby stallet.




Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback