Hundvakt åt mina hundar i helgen..


Japp, dem senaste veckorna har även Kisen fått vara hos Jossan, som numera har Lilo på heltid. Detta för att Lilo är en väldigt rädd och ängslig hund när hon är själv. Men så fort Kisen är med så går allting galant istället. Så då tyckte vi att Kisen får vara med dem när dem tränar bort den där ängslan, o när den börjar bli bättre så kommer Kisen hem igen.
Att ha Lilo hos Jossan är det bästa vi ändå gjort tror jag. Hon är superengagerad och Lilo är verkligen nummer ett. Så blir det ju inte riktigt här hemma, Freddie går ju alltid först liksom. Och när man har en hund som Lilo som behöver mkt träning så blir det svårt. Kisen är så himla lätt, o hon är toknöjd av att vara ensam med mamma o pappa o "brorsan".
Denna helgen så har vi dock båda hundarna här hemma, o det är superkul. Man märker att man saknat det där hundgosandet. Men som sagt, hundarnas välbefinnande kommer före vårt. Är iaf så himla bra att det fungerar att göra såhär. När dem behöver lite hjälp så har vi hundarna/Lilo och vice versa.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback